Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Invigning

2013-11-18 16:43

Invigningen den 7 november 2013 av Urmakarskolans nya lokaler i Motala.

Uppslutningen var mycket god. Här fanns representanter från olika delar av branschen , många av våra hjälpande händer under flytten, sponsorer, praktikplatser, leverantörer till skolan inom olika områden, hyresvärden och grannar i huset med flera.
Våra vänner i NUF och FUN i Norge närvarade också, mycket tacknämligt.

Det bjöds på mousserande dryck, snittar och lite övrigt tilltugg.
I sina respektive salar demonstrerade eleverna i Åk 1 och Åk 3 för de besökande olika moment i undervisningen. Intresserade fick möjlighet att gå husesyn och titta på de övriga salarna; grovverksta´n som byggts i anslutning till årskurs 1-salen, poler-, rengörings- och fourniturrum som placerats lätt tillgängliga för såväl årskurs 2 som för gesällklassen.
Många var imponerade och berömde de öppna och ljusa lokalerna. De upplevs stora trots att den totala ytan är mindre än tidigare.

Bo Ohlsson välkomnade alla gäster och Stefan Wolgast höll sedan ett mycket engagerat invigningstal. Eric Ödegård från FUN höll också ett fint och inspirerande tal med ambitioner om framtida samarbete över gränserna.
Därefter klipptes bandet och de nya lokalerna i Motala är därmed invigda.

Tack till alla som kom och gjorde invigningen till en mycket trevlig tillställning!

Senast publicerad: 170822 | Powered by SiteSmart